
Til fire trenger du:
4 kyllingfileter
300 gram chorizo, i tykke skiver
2 rødløk, delt i tykke båter
900 gram småpoteter, delt i to
revet skall av 1 appelsin
1 ts oregano
2 ss olivenolje
salt og pepper
Varm ovnen til 225 grader.
Ha potetene i en stor, ildfast form og ringle over oljen. Dryss over appelsinskall, oregano, salt og pepper. Stek midt i ovnen i 15 minutter.
Ta ut formen, legg i løk og chorizo og stek videre i 15 minutter til.
Brun kyllingfiletene kjapt og krydre med salt og pepper. Legg oppå grønnsakene og stek i enda 15 minutter.
Server med godt brød og gjerne en salat hvis du er i det grønne hjørnet.

Tips: Du kan gjerne ha i mer grønnsaker, paprika for eksempel tror jeg ville vært veldig godt! Kutt i grove biter og ha i samtidig med løk og chorizo.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar