
Til 4 trenger du:
2 dl makaroni
200 gram kjøttdeig
1 hvitløksfedd, finhakket
1 liten løk, finhakket
1 gulrot, i terninger
1 selleristilk, i terninger
5 dl vann
1 kjøttbuljongterning
1 boks hakkede tomater
1 ts oregano
1 ts timian
1 boks røde bønner, skylt godt
salt, pepper og olivenolje
Kok makaroni etter anvisning på pakken. Sett til side.
Varm opp en gryte og ha i litt olje. Stek kjøttdeig. Ha i løk, hvitløk, gulrot og selleristilk. La det surre på middels varme til grønnsakene er myke.
Ha i vann, buljongterning, hakkede tomater, oregano og timian. Kok opp og la det småkoke i 30 minutter. Ha i makaroni og bønner det siste minuttet. Smak til med salt og pepper.
Server med godt brød eller nystekte rundstykker hvis du vil slå på stortrommen.

Tips: Hvis du heller vil ha suppe, tilsetter du mer vann. Husk å smake til med krydder slik at smaken ikke blir utvannet.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar