![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhFk91HR9eqFpeS7tnFaRKRHGiaHYGd9m0-1CC5eReSFA0rX4ksITrarRusPZbcjiKVIphAuYZ00rAlcfbtPA1h0EFN7-z5MzHvOTosmmxc6HKtGYK-hY6I_IiJvgm1uPPCI-WPH5OThSA/s640/2015-07-15+16.22.41.jpg)
Til 4 trenger du:
2 dl makaroni
200 gram kjøttdeig
1 hvitløksfedd, finhakket
1 liten løk, finhakket
1 gulrot, i terninger
1 selleristilk, i terninger
5 dl vann
1 kjøttbuljongterning
1 boks hakkede tomater
1 ts oregano
1 ts timian
1 boks røde bønner, skylt godt
salt, pepper og olivenolje
Kok makaroni etter anvisning på pakken. Sett til side.
Varm opp en gryte og ha i litt olje. Stek kjøttdeig. Ha i løk, hvitløk, gulrot og selleristilk. La det surre på middels varme til grønnsakene er myke.
Ha i vann, buljongterning, hakkede tomater, oregano og timian. Kok opp og la det småkoke i 30 minutter. Ha i makaroni og bønner det siste minuttet. Smak til med salt og pepper.
Server med godt brød eller nystekte rundstykker hvis du vil slå på stortrommen.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgNvdvhXZQ-ESyVIaVT9b_unUjjG4RwE3_DeVeyOcHLEbOSaVOn1xwKflD6SM_WoGOdAwHgxgEYNJWPXBusCS39R87cKXTUyKZsvNsbVMAX2NRTFo4kSffbKpDTFaXb-nPzcxoMKEoA5Ac/s640/2015-07-15+16.23.58.jpg)
Tips: Hvis du heller vil ha suppe, tilsetter du mer vann. Husk å smake til med krydder slik at smaken ikke blir utvannet.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar