
Til fire trenger du:
1 løk, finhakket
2 hvitløksfedd, finhakket
1 chili, finhakket
skall fra 1 lime
1 ts spisskummen (cumin)
2 ts malt koriander
1 ts salt
2 ts karripulver
1/2 ts kayennepepper
2 ss soyasaus
1 boks (400 ml) kokosmelk (ikke lett)
4 kyllingfileter, strimlet
til servering:
frisk koriander
lime i båter
ris til fire
Stek løken myk i litt olje i en gryte. Ha i hvitløk, chili og alle krydderne. La det surre et par minutter.
Hell på kokosmelk og soyasaus. Rør godt. Ha i kyllingen.
Kok opp og la det småkoke i 15-20 minutter til kyllingen er gjennomkokt.
Server med koriander som topping, ris ved siden av og la hver og en smake til med saft fra limebåtene. Nanbrød hadde vært supert ved siden av, men det hadde vi ikke idag...

Håper det smaker!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar